Бањалука: Откривени нападачи на возача "аудија" на Западном транзиту

ГС
Foto: Скриншот

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција извршила је криминалистичку обраду четири лица из Бањалуке која се сумњиче да су физички напали особу, те му оштетили ауди на Западном транзиту.

Из Полицијске управе Бањалука су саопштили да су у току истраге идентификовали и извршили криминалистичку обраду над Д.Т., С.Ј., М.Ј. и М.Ј., сви из Бањалуке, због постојања сумње да су починила кривична дјела тјелесна повреда и оштећење и одузимање туђе ствари.

"Надлежној полицијској станици је у недјељу око 10 часова оштећено лице пријавило да је у суботу око 23.30 часова у Бањалуци у Улици Крајишких бригада, физички нападнуто од стране непознатих лица, услијед чега је задобило тјелесне повреде, те да су наведена лица оштетила његово возило ауди", истакли су из ПУ Бањалука.

Додали су да је о свему наведеном обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета против Д.Т., С.Ј., М.Ј. и М.Ј., Окружном јавном тужилаштву Бањалука ће бити достављен Извјештај о почињеним кривичним дјелима.Полиција открила нападаче на Западном транзиту у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана