Бањалучко тужилаштво након смрти Бојића: Биће наложена обдукција

ГС
Бањалучко тужилаштво након смрти Бојића: Биће наложена обдукција

БАЊАЛУКА - Окружно јавно тужилаштво Бањалука ће наложити да се изврши обдукција тијела Давида Бојића (24) из Бањалуке, који је преминуо у Универзитетском клиничком центру Републике Српске од посљедица повреда које је у суботу задобио у саобраћајној несрећи у овом граду.

Потврђено је то за "Независне" из бањалучког тужилаштва, а које је раније наложило и обдукцију тијела двадесетчетворогодишњег Бањалучанина Младена Малића, који је такође настрадао у овој несрећи.


Преминуо Бањалучанин Давид Бојић

Увиђај је, подсјетимо, заједно са припадницима бањалучке Полицијске станице за безбједност саобраћаја, обавио дежурни тужилац Вукашин Кондић, који је наредио да буду предузете све потребне истражне радње ради утврђивања околности несреће.

Кобних момената Бојић и Малић су били на мотоциклу јамаха, а у несрећи су повријеђене и Божана Дамјановић (46) из Бањалуке која је управљала шкодом фабија, те пјешак Славка П. (65) из Мркоњић Града.

Саобраћајна несрећа догодила се у суботу у 11.35, у центру Бањалуке, у улици краља Петра Првог Карађорђевића на раскрсници са Улицом Милана Тепића.

Жена која је учествовала у тешкој несрећи у Бањалуци на кућном лијечењу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана