Бањалучки полицајци ухапсили шест особа због дроге

ГС
Бањалучки полицајци ухапсили шест особа због дроге

БАЊАЛУКА – Шест особа због дроге ухапсили су бањалучки полицајци.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука, полицајци су приликом легитимисања С.О. и Д.Д. из Новог Града, те А.В. и Б.И. из Бањалуке пронашли и одузели дрогу.

"Код С.О. је пронађена једна бијела папирна марамица у којој се налазила упакована зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на марихуану тежине 3,28 грама. Код Д.Д. је нађена пвц врећица у којој се налазила марихуана бруто масе 4,85 грама, а код А.В. импровизована цигарета 'џоинт' са  траговима сагоријевања. Код Б.И. је пронађена врећица са 1,3 грама марихуане и пластична мрвилица“, навели су из ПУ Бањалука.

Полицајци су јуче ухапсили и С.П. из Бањалуке због посједовања дроге и ометања државних органа у вршењу јавних функција.

"Полицајци су током обављања редовних послова и задатака легитимисали С.П. које се том приликом дао у бијег, али је сустигнут и лишен слободе", наводе из полиције.

Приликом бијега С.П. је од себе одбацио алуминијску фолију у којој се налазио кокаин тежине 1,35 грама

Бањалучки полицајци су у сриједу ухапсили и Д.Т. када су извршили контролу форда којим је наведени управљао, и том приликом је утврђено присуство канабиса у његовом организму, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана