Бањалучка полиција ухапсила 5 људи: Остали у кафићу након радног времена, напили се па се потукли

Кликс
Бањалучка полиција ухапсила 5 људи: Остали у кафићу након радног времена, напили се па се потукли

БАЊАЛУКА - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука су у петак, 31.децембра прошле године, лишили слободе пет осoба - Ж.С., М.Ј., Д.В., А.З.Р. и А.З.Р. из овог града, због нарушавања јавног реда и мира у већем обиму.

Надлежној полицијској станици Полицијске управе Бањалука, исте вечери око четири часа пријављено је да је у угоститељском објекту у Бањалуци дошло до туче више лица, саопштила је полиција.

"Изласком на мјесто инцидента утврђено је, да је радник у угоститељском објекту,  Ж.С. након два часа, закључао угоститељски објекат, а остале четири особе су остала у просторијама објекта, гдје су конзумирали алкохолна пића, након чега је дошло до међусобне туче свих", казали су.

Ухапшени су подвргнути испитивању на присуство алкохола и опојних дрога у организму, а том приликом је код Ж.С. утврђено 0,83 промила алкохола у организму, код Д.В.  2,34 промила, код А.З.Р.  1,21 промил, а код А.З.Р. 1,23 промила алкохола у организму и наведени је био позитиван на присуство опојне дроге THC у организму. Код М.Ј. је утврђено 1,65 промила алкохола у организму, а наведени је одбио да се подвргне испитивању на присуство опојних дрога у организму.

Ж.С. уручен је прекршајни налог због почињених прекршаја "туча и физички напад" и "послуживање алкохола", а осталима су уручени прекршајни налози због почињеног прекршаја "туча и физички напад" из области Закона о јавном реду и миру.

"Ђ.К, одговорној особи у наведеном угоститељском објекту уручен је прекршајни налог због почињеног прекршаја "пропуштање пријављивања нарушавања јавног реда и мира у угоститељском објекту'. О догађају је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци – Одјељење за прекршаје", саопштено је из МУП-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана