Бањалучанину умјесто црне магије преваранкиња „скинула“ 13.000 марака

ГС
Бањалучанину умјесто црне магије преваранкиња „скинула“ 13.000 марака

БАЊАЛУКА - Бањалучанин (34) пријавио је полицији старију жену којој је, након обећања да ће му скинути црну магију, дао златан ланац и око 13.000 марака које је она присвојила и побјегла.

У Полицијској управи Бањалука кажу да њихови припадници предузимају све неопходне мјере и радње на проналаску осумњичене и расвјетљавању преваре.

- Оштећени је јуче надлежној полицијској станици пријавио да је женској особи старије животне доби, за услуге скидања црне магије дао златни ланчић и новац у износу од 13.000КМ. Материјална штета износи 13.500 КМ - навели су из полиције.

Према ријечима извора „Независних“, он је, како је наведено у пријави, био у једној кафани, а онда је дошла та жена и зовнула га да изађе испред.

-Ту га је убиједила да му гледа у длан, а затим му је погодила неке детаље. Рекла му је да му је бачена црна магија - рекао је извор „Независних новина“.

Када је „купила“ његово повјерење, како се додаје у пријави, мистериозна жена му је рекла да јој да златни ланац који има на себи, те да јој донесе сав новац који има код куће, као и неколико својих одијевних предмета, како би му скинула наводно проклетство.

-Он је отишао кући и донио јој 13.000 КМ, те дијелове гардеробе и личне ствари. Након тога му је рекла да оде сам пјешке до храма Христа Спаситеља, те да око те богомоље окружи три пута, како би проклетство нестало. Када се вратио, ње више није било испред кафане - додаје се у пријави.

Полицијска управа Бањалука апелује на грађане да буду опрезни и да не дају новац непознатим лицима, да не насједају на лажна обећања пружања помоћи или услуга скидања црне магије, а случају да буду мете оваквих радњи да се обрате најближој полицијској станици или да то пријаве позивом на бесплатан број 122.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана