Бањалучанину одузета два BMW-а у четири дана

ГС
Бањалучанину одузета два BMW-а у четири дана

БАЊАЛУКА – Припадници Полицијске управе Бањалука одузели су јуче BMW X5 од Милоша Л. из Бањалуке, што је други аутомобил који му је одузет у четири дана.

Припадници Полицијске управе Бањалука су јуче око 15.20 часова у улици Бранка Поповића контролисали BMW X5 којим је управљао Милош Л. и том приликом му изрекли забрану управљања возилом те му одузели аутомобил.

-Током контроле је М.Л. одбио да се подвргне испитивању на опојне дроге у организму, а даљим провјерама утврђено је да је од њега 20. септембра у Бањалуци привремено одузето возило марке BMW X6.

Утврђено је да је М.Л. вишеструки повратник у чињењу прекршаја и има евидентиран дуг у Регистру новчаних казни у износу од  око 5.736 КМ.  Због горе наведеног прекршаја и због бојазни да ће наставити са чињењем прекршаја од М.Л. је одузето возило BMW X5 – навдено је у саопштењу полиције.

Додају да је о свему обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци – Одјељење за прекршаје, а против М.Л. ће поднијети захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

Полиција је прошлог петка одузела скупоцјени BMW X6 од Милоша Л, вишеструког повратника у чињењу прекршаја који за казне дугује 5.736 КМ. Том приликом је утврђено да су на возилу биле неприпадајуће регистарске ознаке. Tом приликом утврђено је да управља возилом, иако су му изречене мјере забране управљања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана