Бањалучанину одузет скупоцјени BMW са лажним таблицама

ГС
Бањалучанину одузет скупоцјени BMW са лажним таблицама

БАЊАЛУКА – Полиција је од Бањалучанина Милоша Л. одузела скупоцјени BMW X5, a утврђено је да су на возилу биле неприпадајуће регистарске ознаке.

Милош Л. Је вишеструки повратник у чињењу прекршаја који за казне дугује 5.736 КМ.

Службеници Полицијске управе Бањалука су у петак око 14 часова у Бањалуци у Улици Проте Николе Костића зауставили и контролисали ауто којим је управљао Милош Л.

-Том приликом утврђено је да М.Л. управља возилом, иако су му изречене мјере забране управљања и да се на возилу налазе неприпадајуће регистарске ознаке. Даљим провјерама утврђено је да је у питању вишеструки повратник у чињењу прекршаја и да има евидентиран дуг у регистру новчаних казни у износу од око 5.736 КМ. Због наведеног прекршаја и због бојазни да ће наставити са чињењем прекршаја од лица М.Л. је одузето предметно возило -наводе из ПУ Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци – Одјељење за прекршаје, а против лица Милоша Л. слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ и Закона о оружју и муницији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана