Бањалучанин ухапшен због пријетњи гасним пиштољем

Срна
Бањалучанин ухапшен због пријетњи гасним пиштољем

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција ухапсила је лице чији су иницијали Е.М. које је осумњичено да је испред угоститељског објекта другом лицу пријетило гасним пиштољем.

Лице чији су иницијали Е.М. ухапшено је у петак, 20. јануара, а гасни пиштољ је пронађен и одузет, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва, а ухапшено лице се сумњичи за кривично дјело угрожавање сигурности.

Бањалучка полиција ухапсила је и лице из Жепча чији су иницијали А.А. због сумње да је починило кривична дјела тјелесна повреда и угрожавање сигурности.

Ухапшено лице је осумњичено да је у ноћи 19. на 20. јануар напало друго лице, више пута га ударајући песницом у главу и тијело, док је истовремено упућивало пријетње по живот, што је код оштећеног изазвало страх и угроженост.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да је о догађају обавијештен дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва, који је наредио да се након комплетирања и документовања предмета против лица чији су иницијали А.А. достави извјештај о почињеним кривични дјелима у редовној процедури.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана