Бањалучанин ухапшен због крађе квада

Н. Т.
Foto: МУП Републике Српске

БАЊАЛУКА - Полиција је у оквиру акције “Крос” ухапсила Н.Р. из Бањалуке због сумње да је украо четвороцикл “квад” у Лакташима.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука поменути је ухапшен јутрос око 4.45 часова због сумње да је починио кривично дјело тешка крађа.

- Полицијској станици Лакташи, 19. септембра оштећена особа је пријавила да је непознато лице током претходне  ноћи из гараже породичне куће украло  четвороцикл закозвани  „Quad”. Предузимањем оперативних мјера и радњи, полицијски службеници су синоћ на подручју Лакташа, пронашли отуђени четвороцикл. Данас су на основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршени претреси на више локација на подручју Бањалуке и Лакташа, којом приликом су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела - стоји у саопштењу полиције.

Наводе да је акција “Крос” изведена у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

- Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а лице Н.Р. ће данас уз извјештај о почињеном кривичном дјелу - нагласили су у ПУ Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана