Бањалучанин ухапшен због крађе докторовог аута

ГС
Бањалучанин ухапшен због крађе докторовог аута

БАЊАЛУКА, ГРАДИШКА - Доктору запосленом у Дому здравља Градишка је са паркинга ове здравствене установе украден форд куга за шта се сумњичи Бањалучанин Д.Д., рекли су наши извори упућени у истрагу.

Оно што је занимљиво у овом цијелом случају, јесте да је лопов имао лак пут до плијена, јер је кључ био у аутомобилу.

Припадници Полицијске управе Градишка, у сарадњи са колегама из Бањалуке, у суботу су идентификовали и ухапсили Д.Д, а како је саопштено, терети се за оштећење и одузимање туђе ствари.

"Наиме, Полицијској станици Градишка, 3. фебруара око 7.30, власник возила је пријавио да му је са паркинга Дом здравља Градишка украден аутомобил форд куга, у којем је био кључ за стартање возила", рекли су из Полицијске управе Градишка, одакле су потврдили да је пронађено украдено возило.

Како су у саопштењу нагласили из Полицијске управе Градишка, оперативним радом полицајаца дошло се до сазнања да је возило украо Д.Д. из Бањалуке, те да се он налази на подручју овог града.

"Ухапшен је, након чега је услиједила криминалистичка обрада осумњиченог", речено је из градишке полиције, преносе Независне

О свему је обавијештен дежурни тужилац. Он се изјаснио да се након комплетирања предмета достави извјештај против осумњиченог.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана