Бањалучaнка ухапшенa јер је покушала да уз пријетњу пиштољем играчком опљачка суграђанку

Срна
Бањалучaнка ухапшенa јер је покушала да уз пријетњу пиштољем играчком опљачка суграђанку

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција ухапсила је Г.Р (60). из Бањалуке због основа сумње да је носећи у руци пластични пиштољ - играчку, на путу у бањалучком насељу Лауш, пресрeла једну суграђанку тражећи од ње да јој преда торбицу.

Код Г.Р, којa је ухапшенa јуче, пронађен је пластични пиштољ играчка за који се сумња да је коришћен приликом покушаја пљачке.

Ухапшенa је осумњичена да је кривично дјело починила 28. новембра око 15.45 часова, а дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука затражио је да се достави извјештај по комплетирању предмета, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Незванично, Г.Р. није успјела да опљачка суграђанку јер јој ова није хтјела да преда торбицу, па је Г.Р. убрзо одустала од пљачке.

Службеници Полицијске станице Поткозарје јуче су ухапсили Д.Г. из Лакташа након пријаве да је непознато лице од 12. децембра из шуме која је у приватном власништву у бањалучком мјесту Шимићи украло 40 метара кубних техничког и огревног дрвета.

У току је рад на овом предмету, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Бањалучка полиција јуче је идентификовала и извршила криминалистичку обраду над малољетним лицем због основа сумње да је украло мопед "томос".

Полицији је у недјељу, 20. децембра, пријављено да је непознато лице испред породичне куће украло мопед који је пронађен код малољетног лица.

О свему је обавијештен дежурни тужилац за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се по комплетирању предмета достави извјештај против малољетног лица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана