Бањалучанин снимао жене у тоалету тржног центра и напао обезбјеђење

Н.Т.
Бањалучанин снимао жене у тоалету тржног центра и напао обезбјеђење

БАЊАЛУКА – Младен С. из Бањалуке ухапшен је због сумње да је у женском тоалету једног тржног центра фотографисао и снимао дјевојке, а потом напао радника обезбјеђења, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо он је и раније привођен и испитиван  због сумње да је тајно снимао дјевојке на исти начин. Тако је привођен 2020. године због сумње да је фотографисао дјевојке у Робној кући "Боска".. Он је и прије тога сумњичен да је чинио иста недјела.

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да су   ухапсили лице  М.С. из Бањалуке, због основа сумње да је починило кривично дјело неовлаштено фотографисање и тјелесна повреда.

- Полицији је синоћ око 19 часова, радник обезбјеђења тржног центра у Бањалуци пријавио  да је мушкарац ушао у просторије женског тоалета, те да сумња да исти снима или фотографише дјевојке које се налазе у тоалету.. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и потврдили наводе пријаве, а приликом извођења из тоалета лице М.С. је физички напало радника обезбјеђења којег је ударио ногом усљед чега је он задобио тјелесне повреде - рекли су у полицији не наводећи друге детаље и идентитет осумњиченог.

Додали су да слиједи криминалистичка обрада М.С. и о свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана