Бањалучанин са лисицама на рукама побјегао из полицијске станице

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА – Бањалучанина Ђ.Д. са лисицама на рукама побјегао је из Полицијске станице Поткозарје код Бањалуке, али је убрзо пронађен.

Из ПУ Бањалука казали су да у понедјељак ухапсили Ђ.Д. из Бањалуке, због сумње да је починио кривична дјела насилничко понашање и оштећење и одузимање туђих ствари.

"Надлежној полицијској станици, јуче око 11.30 часова, оштећено лице пријавило је да је у Бањалуци у двориште њене породичне куће, дошло лице Ђ.Д. носећи сјекиру у руци, које је галамило и неразговијетно причало, а потом сјекиром разбило прозор на породићној кући оштећеног лица, а потом се удаљило са лица мјеста", казали су из ПУ Бањалука и додали да је полиција изашла на терен, те извршила увиђај, након чега је  Ђ.Д. пронађен и ухапшен.

"Током боравка у службеним просторијама Полицијске станице лице Ђ.Д. је искористило непажњу полицијских службеника и удаљило се из службених просторија, али је брзом реакцијом полицијских службеника убрзо пронађено", казали су из ПУ Бањалука.

Додали су да ће против одговорних полицијских службеника бити спроведен дисиплински поступак ради утврђивања евентуалних пропуста у раду, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана