Бањалучанин подлегао повредама, повријеђено четворогoдишње дијете

АТВ
Бањалучанин подлегао повредама, повријеђено четворогoдишње дијете

БАЊАЛУКА - Ненад Л. (66) из Бањалуке подлегао је у УКЦ Републике Српске од посљедица повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Бистрици код Бањалуке када је дошло до судара три аутомобила.

Он је био сувозач у аутомобилу ”даеву”, којим је управљао Јеленко Л. (68), а у којем је повријеђен и путник Лазар К. (63). Лаке повреде у УКЦ Српске констатоване су и четвородишњој дјевојчици Л.М. која се возила у ”реноу”, којим је управљао њен отац Дмитар М. (38). Треће возило које је учествовало у судару је ”нисан”, њемачких регистарских ознака, за чијим воланом је био Ранко Б. (54).

Подсјетимо, несрећа се догодила око 18.45 часова на дијелу регионалног пута Бањалука - Бронзани Мајдан. Очевици су испричали да су након судара реаговали ватрогасци који су сјели лим на возилу како би избавили повријеђене. Четири особе су превезене у УКЦ Републике Српске, а Ненад Л. подлегао неколико сати након несреће, док су осталим повријеђенима констатоване лаке повреде, пише АТВ.

Увиђај на мјесту несреће извршила је саобраћајна полиција, а тачне околности несреће се истражују.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци који је наложио да се предузму све истражне мјере и радње ради утврђивања узрока несреће и евентуалне кривичне одговорности возача. Наложена је и обдукција тијела страдалог Ненада Л. која ће бити извршена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана