Бањалучанин починио низ кривичних дјела: Одузети му печати Шума Српске и доктора породичне медицине

Ј.Са.
Foto: Уступљена фотографија

БАЊАЛУКА- Бањалучанин Михајло П. (21) ухапшен је због сумње да је починио више кривичних дјела, а након што је полиција код њега пронашла два плинска пиштоља, амфетамин, службене лисице, два килограма таблета, као и два пецата јавних предузећа, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да је осумњичени ухапшен у сриједу, те да су извршени претреси на више локација на подручју Бањалуке које осумњичени користи.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука ухапсили су М. П. из Бањалуке због сумње да је починило кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога фалсификовање исправе и израда, набављање, посједовање, продаја или давање на употребу средстава за фалсификовање исправа  као и почињеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру - наводи се у саопштењу полиције.

Додају да су извршени претреси стана и других просторија на више локација на подручју Бањалуке, а које користи осумњичени.

- Том приликом пронађена су и одузета два плинска пиштоља, амфетамин, службене лисице, четири прозирне ПВЦ врећице са таблетама укупне бруто масе 2кг, таблете "LAPONEX" и "ТRITTICO, два печата јавних предузећа , кућиште рачунара, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела - појаснили су у полицији.

Како сазнајемо осумњичени је од раније познат полицији, а код њега је, између осталог, пронађен печат "Шума Српске" као и печат једног доктора породичне медицине.

Све активности предузете су под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда у Бањалуци.

Против осумњиченог ће након комплетирања предмета биће достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана