Бањалучанин пијан покушао опљачкати апотеку

Небојша Томашевић
Бањалучанин пијан покушао опљачкати апотеку

БАЊАЛУКА - Давор М. (31) из Бањалуке ухапшен је јуче због сумње да је провалиo у апотеку у насељу Обилићево, потврђено је „Гласу Српске“.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштили су да из апотеке није ништа украдено јер је лопова омео аларм.

- Надлежној полицијској станици, 11. децембра пет минута иза поноћи је из једне бањалучке агенције за обезбјеђење пријављено да је извршена провала у апотеку у насељу Обилићево у Бањалуци. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и утврдили да је непознато лице отворило задња врата апотеке, након чега се огласио аларм, те из апотеке није ништа украдено - рекли су у ПУ Бањалука.

Додаје се да су полицијски службеници ухапсили Д.М у близини апотеке.

-  Лице Д.М. је подвргнуто испитивању на присуство алкохола, којом приликом је утврђено присуство од 1,98 г/кг алкохола у организму. О свему наведеном је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се ради о горе наведеном кривичном дјелу, те да се против лица Д.М. након комплетирања предмета достави извјештај у редовној процедури - истакли су у полицији.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана