Бањалучанин палицом оштетио туђе возило, па кажњен

Srna
Foto: Arhiva

БАЊАЛУКА- Припадници Полицијске управе Бањалука уручили су прекршајни налог лицу из тог града чији су иницијали Д.Р. због кршења одредаба Закона о јавном реду и миру и Закона о оружју и муницији, односно због тога што је оштетило туђе возило.

Из ове управе је саопштено да је оштећено лице истог дана полицији пријавило да му је у Тржничкој улици непознато лице или више њих оштетило возило. 

"Након тога се оштећени удаљио са лица мјеста, страхујући за своју безбједност. У вези с тим код лица чији су иницијали Д.Р. пронађена је и одузета телескопска палица којом је почињено оштећење, а о свему је обавијештен дежурни судија Основног суда у Бањалуци – Одјељење за прекршаје", наводи се у саопштењу. 

Бањалучка полиција је јуче ухапсила лице из тог града В.В. јер је конзумирало марихуану на јавном мјесту. 

"Лице је одбило да се подвргне испитивању на присуство дроге, а о догађају биће обавијештен дежурни судија Основног суда Бањалука, Одјељење за прекршаје, који је наложио да се лице казни због кршења одредаба Закона о јавном реду и миру", истичу у полицији. 

На подручју Полицијске управе Бањалука јуче су евидентирана три кривична дјела, шест нарушавања јавног реда и мира и десет саобраћајних незгода у којима су два лица задобила тјелесне повреде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана