Бањалучанин осумњичен да је запалио аутомобил бивше дјевојке

Н.Т.
Foto: Фејсбук/ Ватрогасна бригада Бањалука

БАЊАЛУКА - Жељко К. (43) из Бањалуке осумњичен је да је јуче запалио аутомобил "фијат" у власништву његове бивше дјевојке, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале осумњиченог, саопштено је да је возило запаљено око 21.45 часова. Ауто је било паркирано у Мојковачкој улици.

- Пријављено је да је непознато лице употребом запаљиве течности запалило возило "фијат", које је било паркирано на подруњју Бањалуке. Оперативним радом идентификован је Ж. К. из Бањалуке као извршилац и он је ухапшен - рекли су у полицији.

Сазнајемо да је Жељко К. ухапшен јутрос око четири часа те да је аутомобили највјероватније посуо бензином. Сазнајемо и да је идентификован на основу снимака видео надзора с камера у близини мјеста паљевине. Осумњичени је пред полицијом негирао умијешаност у ово дјело.

На возилу је наступила материјална штета али на срећу нико није повријеђен. Ватру су угасили припаднци бањалучке Ватрогасне бригаде, а у гашењу су учествовала четири ватрогасца са једним возилом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана