Бањалучанин насрнуо на мајку па преминуо у болници

Срна
Бањалучанин насрнуо на мајку па преминуо у болници

БАЊАЛУКА - Лице из Бањалуке Д.Г. /25/ преминуло је данас у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Српске, након што му је послије физичког насиља над мајком позлило у стану у бањалучкој Улици Степе Степановића, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Лице је претходно, између 8.00 и 10.00 часова, физички насрнуло на своју мајку,  М.Г. /44/, а од вршења насиља до доласка полиције спријечили су га укућани и комшије.

Поступајући по пријави кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници на лице мјеста изашли су службеници Полицијске управе Бањалука, али је осумњиченом лицу Д.Г. позлило, те је возилом Хитне медицинске службе превезено на УКЦ Српске, гдје је недуго затим преминуло.

Увиђај на лицу мјеста овог догађаја обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Далибор Врећо, са службеницима Полицијске управе Бањалука.

Тужилац је наложио да се предузму мјере и радње, као и вјештачење околности овог догађаја, а ради утврђивања тачног узрока смрти, наложена је обдукција, која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана