Бањалучани суграђанину сломили нос, избили зубе и пријетили пиштољем

Јасмина Салопек
Бањалучани суграђанину сломили нос, избили зубе и пријетили пиштољем

БАЊАЛУКА – Бањалучка полиција ухапсила је Милана С. (19) Петра К. (21) и Данила Г. (24) из тог града због сумње да су пијани претукли суграђанина којем су поломили нос и избили два зуба, сазнаје "Глас Срспке"..

-Три лица су осумњичена да су синоћ испред угоститељског објекта у Бањалуци физички напала и повриједила суграђанина, пријетећи му гасним пиштољем - саопштено је данас из Полицијске управе Бањалука.

Нападнути младић је задобио тјелесне повреде и указана му је љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске.

Полиција је, наводећи њихове иницијале, саопштила да Милана С, Петра К. и Данила Г. сумњиче да су починили кривично дјело тјелесна повреда.

-По доласку полицијских службеника на лице мјеста, једно од наведених лица је одбацило пиштољ, који је пронађен и одузет. Утврђено је да се ради о гасном пиштољу. Лица су подвргнута испитивању на присуство алкохола, а том приликом је код П.К. утврђено присуство 1,01 грама по килограму алкохола у организму, код М.С. 1,65 г/кг, а код Д.Г. 2,21 г/кг  - наводе у полицији.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана