Бањалучани осумњичени да су фалсификовањем докумената дошли до кредита

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- Против Бањалучана Н.Р. и З.Д. полиција је поднијела извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалука због основа сумње за фалсификовање исправе и обману при добијању кредита од 3.000 КМ.

Н.Р. је осумњичен да је прошле године овјерио лажну документацију и приложио је као праву приликом склапања уговора са микрокредитним друштвом за добијање кредита, на основу чега су лицу З.Д. одобрена поменута кредитна средства, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука данас су идентификовали и извршили криминалистичку обраду над лицем из Приједора А.С. због постојања основа сумње да је починило три крађе на подручју Бањалуке.

Код овог лица пронађена су украдена два бицикла и мобилни телефон и свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Службеници Полицијске управе Бањалука јуче су Окружном јавном тужилаштву у овом граду поднијели извјештај против Бањалучанина Г.С. због постојања основа сумње да је починио кривично дјело уцјена.

Он је осумњичен да је од 2. до 14. априла оштећеном лицу упутио више порука уцјењивачког садржаја путем апликација "вибер" и "воцап".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана