Бањалучани флашом ударили познаника па му полупали ауто

Небојша Томашевић
Бањалучани флашом ударили познаника па му полупали ауто

БАЊАЛУКА - Полиција је ухапсила С.М. и М.З. из Бањалуке због сумње да су пијани напали једну особу и ударили је флашом, а потом шипкама полупали његов аутомобил, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да се све десило јуче око један сат иза поноћи.

- Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, предузимањем оперативних мјера и радњи, идентификовали су и изрвшили криминалистичку обраду лица С.М. и М.З. оба из Бањалуке, због постојања основа сумње да су починила кривична дјела тјелесна повреда и оштећење и одузимање туђе ствари. Наведена лица се сумњиче да су истог дана око 01 час у Бањалуци физички напала оштећено лице, којег су ударили флашом у предјелу главе, услијед чега је оштећено лице задобило тјелесне повреде. Потом уз употребу металне шипке оштетила путничко возило марке „БМВ“ власништво оштећеног – саопштено је из ПУ Бањалукла.

Доали су да је оштећеном лицу указана љекарска помоћ на Универзитетском - клиничком центру Републике Српске. 

Према полицијском саопштењу осумњичени су алкотестирани и том приликом је код С.М. утврђено присуство од 1,81 г/кг, а код лица М.З. присуство од 2,76 г/кг алкохола у организму. 

- Током криминалистичке обраде лице С.М. пронађен је и уз потврду одузет гасни пиштољ и против наведеног лица слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из Закона о оружју и муницији. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука - наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана