Бацио дрогу у жбун када је видио полицију

Ј. Са.
Бацио дрогу у жбун када је видио полицију

ДОБОЈ – М. Н. (26) из Добоја ухапшен је због сумње да је починио кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да је Добојлија ухапшен у четвртак увече када је, са још једном особом, у жбун у дворишту куће бацио пакет спида, а потом су обојица почела да бјеже.

- Приласком полицијских службеника лицима М. Н. и О. Ц,  М. Н. је одбацио предмет наког чега су почели да се удаљавају, те су од стране полицијских службеника сустигнута и лишена слободе – саопштили су из полиције.

Додају да је полиција пронашла одбачену врећицу у којој се налазило 14 пакетића бијеле прашкасте материје која асоцира на спид укупне тежине од 21,9 грама и један пакетић са садржајем биљне материје асоцира на марихуану укупне тежине од 0,8 грама – саопштили су из полиције.

Како су навели у саопштењу, на основу наредбе Основног суда у Добоју обављен је претрес куће и других просторија које користи М. Н. као и лица која су затечена у кући како конзумирају дрогу.

-Том приликом пронађено и одузето: остаци бијеле прашкасте материје која асоцира на спид извучени у линију од 2,6 грама, отворен пакетић са спидом од 0,8 грама, двије ваге за прецизно мјерење и други предмети који служе за конзумирање дроге – навели су из полиције и додали да је М. Н. уз извјештај о извршеним кривичним дјелима предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој, а О. Ц. је санкционисан због прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција Закона о јавном реду и миру Републике Српске.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана