Бабаљ тражи хитно пуштање из притвора: Ухапшени одборници СДС-а из Фоче

Ј. Са.
Бабаљ тражи хитно пуштање из притвора: Ухапшени одборници СДС-а из Фоче

ФОЧА - Одборници Српске демокртске странке у Фочи Огњен Бодирога и Милорад Костић, ухапшени су због сумње д су претукли одборника Милана Николића, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Фоча, наводећи иницијале,  саопштили су да су М. К. и О. Б. ухапшени у четвратак након пријаве да је током скупштинског засједања дошло до физичког обрачуна.

- Полицијској управи Фоча пријављено је да је у сали Центра за културу и информисање Фоча дошло до физичког напада између М. К, О. Б. и М. Н. из Фоче. Истрага је у току. Обавијештен је дежурни тужилац Окружног  тужилаштва Требиње који је наложио да се предузму све мјере и радње с циљем документовања кривичног дјела тјелесна повреда - наводи се у саопштењу.

Након обрачуна, повријеђеном одборнику Николићу  је пружена љекарска помоћ у Дому здравља Фоча, те је пуштен на кућно лијечење.

На СДС-овој "Фејсбук" страници Дарко Бабаљ, предсједник Одбора за безбједност Народне Скупштине РС, реаговао еј на хапшење одборника и затражио њихово хитно пуштање.

- Имамо информацију да намјеравају задржати Огњена Бодирогу и Милорада Костића у притвору током ноћи што представља чин тамничења народних одборника што је недопустиво. Хитно тражимо њихово пуштање- навео је он.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана