„Аудијем“ ударио полицајца па побјегао

Н.Т.
„Аудијем“ ударио полицајца па побјегао

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Полиција трага за Момчилом Ступаром из Источног Новог Сарајева због сумње да је возилом ударио и повриједио полицајца, а потом побјегао, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Источно Сарајево,наводећи иницијале, саопштено је да  је осуњмичени "аудијем" налетио на полицајца у четвртак на паркингу када га је покушао да контролише.

- Возило је имало различите таблице, а приликом контроле, возач М.С. је нагло кренуо возилом напријед нанијевши тјелесне повреде полицајцу, а потом се удаљио у правцу Кантона Сарајево. Припаднику полиције повреде су констатоване у Болници "Србија" у Источном Сарајеву - саопштила је ПУ Источно Сарајево.

Истакли су да је расписана  потрага за М.С. због постојања основа сумње да починило кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

-У току је рад на проналаску лица, након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу- навели су из полицје.

У  протеклих 10 мјесеци на подручју Полицијске управе Источно Сарајево забиљежена су три напада на овлаштена службена лица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана