Аутомобил се запалио, ватра се проширила на друго возило и њиву

Срна
Аутомобил се запалио, ватра се проширила на друго возило и њиву

ГРАДИШКА - Ј.Г. из Српца повријеђен је у мјесту Повелич, у општини Србац, када се запалио аутомобил у којем је било сувозач, а материјална штета изазвана овим пожаром, који се проширио на још једно возило и потом на њиву засијану пшеницом, процијењена је на око 6.000 КМ.

Србачкој Полицијској станици у суботу, 10. јула у 17.25 часова пријављено је да је у Повеличу избио пожар на њиви и да гори покошена пшеница.

Пожар су угасили припадници Територијалне ватрогасне јединице Србац, а увиђај извршили припадници Полицијске управе Градишка, те је утврђено да се самозапалио аутомобил „сеат“, којим је управљала З.Г. из Српца, а у којем је као сувозач био Ј.Г. из Српца.

-У једном моменту испод возила је почела да гори ватра. Возило је у потпуности изгорјело, а пожар се проширио на паркирано возило „фолксваген кеди“, које је дјелимично нагорјело, као и на њиву на којој је изгорјела пшеница на око 30 дунума површине - саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука издао је налог да по комплетирању предмета буде достављен извјештај о предузетим мјерама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана