Аутомобил пронађен у Пливи, полиција трага за двојицом младића

Јасмина Салопек
Аутомобил пронађен у Пливи, полиција трага за двојицом младића

ЈЕЗЕРО- Полиција Мркоњић Града трага за младићима Д.П. из Језера и Н.Б. из Шипова чији је нестанак пријављен јутрос око осам часова, а аутомобил у којем су се возили прије нестанка, пронађен је у кориту Пливе, сазнаје "Глас Српске".

Из Полицијске управе Мркоњих Град саопштили су да су се младићи око три часа иза поноћи "голфом" упутили из  кафе - бара у Језеру у правцу мјеста Черказовићи.

- Путнички аутомобил којим су се наведена лица удаљила пронађен је у кориту ријеке Пливе у мјесту Черказовићи код Језера. У току је потрага за наведеним лицима у коју су укључени полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град, као и Јединица жандармерије Мркоњић Град, а очекује се долазак полицијских службеника САЈ МУП-а Републике Српске и ронилачки тим - појаснили су из полиције.

Према непотврђеним информациjaма, ријеч је о младићима који имају  по 19 година, а у Черказовиће су се запутили из "Тропико бара".  

„Глас Српске“ незванично сазнаје да су на обали Пливе пронађени трагови кочења.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука по чијем се налогу предузимају све даље мјере и радње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана