„Аудијем“ покосио пјешака

Срна
„Аудијем“ покосио пјешака

ФОЧА - Жена чији су иницијали Г.З. тешко је повријеђена када ју је у Фочи ударио аутомобил, након чега је пребачена у Универзитетску болницу у том граду.

Из фочанске Полицијске управе саопштено је да се јуче, у 9.45 часова, на обиљеженом пјешачком прелазу у Његошевој улици догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали возило “ауди”, којим је управљао М.В, и пјешак Г.З, обоје из Фоче.

Након указане помоћи Г.З. је превезена у Универзитетску болницу Фоча на даље лијечење.

О догађају је упознат дежурни тужилац Окружног тужилаштва Требиње, док су увиђај извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча, наведено је у саопштењу полиције.

На регионалном путу Чајниче-Пљевља у мјесту Марковић Коло, у општини Чајниче, јуче у 17.25 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао мотоцикл марке “хонда” којим је управљао чешки држављанин Ј.Ј.

Возач мотоцикла је након указане прве помоћи возилом хитне помоћи превезен на даље лијечење у Универзитетску болницу Фоча, гдје је и задржан.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице Чајниче.

Из Полицијске управе Фоча још једном су возаче позвали на опрез и да се придржавају саобраћајних прописа, посебно у пјешачким зонама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана