„Ауди“ ударио у бетонски зид, двије дјевојке погинуле

Танјуг, Агенције
„Ауди“ ударио у бетонски зид, двије дјевојке погинуле

ВАЉЕВО -  Двије дјевојке су погинуле а три особе тешко повријеђене када је аутомобил "ауди а4" јутрос у четири сата слетио са пута и ударио у бетонски зид у мјесту Близање, код Ваљева.

Како је саопштила Полицијска управа Врање, једна 24-годишња дјевојка и друга годину млађа подлегле су повредама на лицу мјеста док су три особе са тешким тјелесним повредама опасним по живот превезене у болницу.

Након хитног збрињавања  у ваљевској болници пребачени  су  у Београд.

У аутомобилу је било пет особа, навела је ваљевска полиција.

Како сазнаје direktno.rs, саобраћајна несрећа се догодила тако што је 22-годишњи мушкарац, који се налазио за воланом аутомобила “ауди А4”, крећући се из правца Ваљева ка Коцељеви, изгубио контролу над возилом и слетео у канал с десне стране пута, након чега је ударио у пропуст. Услед посљедица директног удара у бетонски пропуст, како се сазнаје, на лицу мјеста је настрадала 23-годишња Ваљевка која се налазила на мјесту сувозача, а живот је изгубила и њена 24-годишња суграђанка.

Несрећа се догодила у дијелу Бранковине, на узбрдици у благој кривини у лијево, гдје су се и раније догађале теже саобраћајне несреће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана