Ухапшено више особа због убиства полицијског инспектора у Бијељини

ГС
Ухапшено више особа због убиства полицијског инспектора у Бијељини

БИЈЕЉИНА - Полицијски инспектор Ненад М. (38) убијен је ноћас у пуцњави у Бијељини, а ухапшено је више особа.

Како сазнаје АТВ ухапшене су четири особе због сумње да се могу довести у везу са овим злочином, док РТРС јавља да је слободе лишено пет људи.

-Полицијској станици Бијељина, 1. октобра у 23.57 часова пријављено је да је у да је у улици Меше Селимовића у Бијељини, пуцано из ватреног оружја на полицијског службеника Н.М. који је том приликом од задобијених повреда смртно страдао. Све мјере и радње у вези са овим кривичним дјелом предузимају се под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а у оквиру досадашње истраге више лица је приведено од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина и Управе криминалистичке полиције – саопштила је полиција.

Додају да се све мјере и радње у вези са овим кривичним дјелом предузимају  под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а у оквиру досадашње истраге више лица је приведено од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина и Управе криминалистичке полиције

Убиство се догодило ноћас око поноћи испред ноћног клуба “Џил” у центру Бијељине.

Раније је јављено да је рањен  радник обезбјеђења, али су за Кликс у полицији рекли да та информација није тачна.

Убијени Ненад М. радио је као инспектор у Полицијској станици 2 у Бијељини.

АТВ незванично сазнаје да је Ненад М., на излазу из клуба, погођен са два хица из ватреног оружја.

На лицу мјеста се налази велики број полиције, која је након убиства блокирала шире подручје око мјеста злочина, те заустављала и контролисала сва возила и пролазнике.

У току је увиђај, којим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Тачне околности убиства се истражују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана