Акција "Сториџ": Један од бјегунаца за којим се трагало предао се полицији

Небојша Томашевић
Акција "Сториџ": Један од бјегунаца за којим се трагало предао се полицији

БАЊАЛУКА - Предраг Станишљевић, који је обухваћен акцијом "Сториџ 2" због сумње да се бавио шверцом наркотицима, предао се полицији, сазнаје "Глас Српске".

Он је једна од шест особа за којима полиција трага. Осим Станишљевића који се предао, акцијом су још и обухваћени, како сазнајемо, Миливоје Ловреновић за којим је расписана потјерница за убиство Славише Стојановића, као и Предраг Петковић, Јовица Грујић, Дарио Јекић и Владица Павловић.

Током ове акције ухапшено је 19 осумњичених који су јутрос предати Тужилаштву БиХ, а у акцији је откривена илегална лабораторија за узгој марихуане, те је заплијењен већи број аутомобила, око 100.000 КМ, четири пушке, два пиштоља и оружје.

У овој акцији ухапшени су, и Тужилаштву предати суспендовани полицајац из Градишке Драган Гавриловић, те Александар Витез, Филип Муњеран, Горан Гвозден, Дражен Каран, Драгослав Радаковић, Дарко Вујић, Костадин Балабан, Вељко Угреновић, Саво Драгишић, Никола Илишевић, Младен Грбић, Саша Видовић  и Горан Видовић сви из Градишке, као и отац и син Радослав и Саша Наранчић из Српца, затим Небојша Тојагић из Бањалуке те  Радивоје Лекић из Лакташа и Дарио Ташков из Новог Града.

Током акције "Сториџ 2" претресено је више од 50 локација  на подручју Бањалуке, Градишке, Бијељине, Добоја и Новог Града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана