Акција полиције у Сарајеву: Код 24-годишњака пронађена већа количина дроге и оружје

Кликс
Foto: Кликс

У четвртак навече припадници МУП-а Кантона Сарајево ухапсили су мушкарца иницијала Х. Х. (1996.) на подручју општине Ново Сарајево, у насељу Враца, а претресом куће коју користи пронађена је већа количина дроге и оружје.

"Полицијски службеници Одјељења за борбу против злоупотреба опојних дрога, Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево ухапсили су Х. Х., рођеног 1996. године у Сарајеву, гдје је и настањен, због постојања основа сумње да је починио кривична дјела из члана недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога", саопштено је из МУП-а.

Извршеним претресом особе, као и претресом куће коју привремено користи на подручју општине Ново Сарајево, пронађено је и одузето око 280 грама сухе зељасте материје која асоцира на опојну дрогу марихуану, око 120 грама материје која асоцира на опојну дрогу спид, 165 таблета које асоцирају на опојну дрогу екстази, један пиштољ непознате марке и калибра са добошем и три пиштољска метка.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а ухапшени је предат у просторије Јединце за осигурање објеката и задржавање ухапшених особа МУП-а Кантона Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана