Акција полиције у Градишци: Од "кажњеника" одузета два аутомобила

Н. Т.
Акција полиције у Градишци: Од "кажњеника" одузета два аутомобила

ГРАДИШКА - Полиција је од Милана В. (27) и Богдана Д. (25) из Градишке одузела аутомобиле "санг јонг мусо" и "голф 4" због неплаћених казни за саобраћајне прекршаје, потврђено је "Гласу Српске".

Њих двојица су возили без положених возачких испита а контролом је утврђено да су и раније чинили саобраћајне прекршаје које нису платили.

Према полицијским евиденцијама Милан В. има више од 7.000 КМ дуга за неплаћене казне, а Богдан Д. дугује више од 5.000 КМ.

Полицијска управа Градишка, наводећи иницијали, саопштили су да поменути вишеструки повратници у чињењу саобраћајних прекршаја.

- Контролом је утврђено да М. В. и Д. Б. у регистру новчаних казни имају већи износ неплаћених казни због чега су од њих привремено одузета возила. Против њих ће Основном суду бити поднесени захтјеви за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ - рекли су у ПУ Градишка.

Додали су да ће полиција и у наредном периоду спроводити активну контролу саобраћаја у оквиру акције "Вози опрезно - путују безбједно".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана