Акција "Парк": Џо пао због крађа из кафића

Н.Т.
Акција "Парк": Џо пао због крађа из кафића

БАЊАЛУКА - Данијел Милешевић звани Џо, од раније познат по крађама, ухапшен је оквиру акције "Парк" због сумње да је из неколико угоститељских објеката украo рачунарску опрему и новац те тако укупно незаконито стекао 4.120 КМ, потврђено је "Гласу Српске".

- Лице Д.М. ухапшено је због  постојања основа сумње да је починило два кривична дјела тешка крађа, два кривична дјела крађа и покушај тешке крађе. Сумњичи се да је од 21.децембра 2023. до 12. јануара 2024. године, употребом физичке снаге и подесног алата проваљивало улазна врата угоститељских објекта у Бањалуци, те искориштавањем откључаних врата и отворених прозора, улазило у унутрашњост угоститељских објеката. Топм приликом је пронашло и украо новац и рачунарску опрему. Материјална штета причињена овим кривичним дјелима износи око 4 120 КМ- саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Додаје се да су током предузимања оперативних мјера и радњи, пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела.

У полицији су истакли да ће осумњичени након завршене криминалистичке обраде, те комплетирања и документовања предмета данас  уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Милешевић је познат по кривичним дјелима углавном као серијски провалник  због чега је хапшен више пута и у свом досијеу има више од 150 провалних крађа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана