Акција "Ћиро": Сарајлија ухапшен због дроге и оружја

Срна
Акција "Ћиро": Сарајлија ухапшен због дроге и оружја

САРАЈЕВО - Припадници Федералне управе полиције ухапсили су на подручју града Сарајева лице чији су иницијали А.М. (37) осумњичено за неовлаштену производњу и стављање у промет опојне дроге и недозвољено држање оружја или експлозивних материја, саопштено је из ове управе.

Ово лице се сумњичи да је дужи временски период набављало опојну дрогу у количинама од једног килограма и више, те је препакивало и даље дистрибуисало ради стицања противправне имовинске користи.

Полиција је у претресу стана и пратећих објеката које ово лице користи пронашла више од 2,5 килограма амфетамина, ваге за прецизно вагање, те прибор за паковање и препакивање дроге.

Пронађено је и ватрено оружје, муниција различитих калибара, пушчана цијев са механизмом, кундаци и други метални дијелови за оружје, радио станица и остали предмети и трагови који ће се користити у кривичном поступку.

Оперативно-тактичка акција "Ћиро" спроведена је под надзором Тужилаштва Кантона Сарајево, према наредби Општинског суда у Сарајеву.

Ухапшено лице је, након криминалистичке обраде у просторијама Федералне управе полиције, предато Тужилаштву Кантона Сарајево, уз извјештај о кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана