Зворник све више привлачи туристе

GS
Зворник све више привлачи туристе

Зворник је све атрактивнија туристичка тачка на мапи Републике Српске. Поред природних љепота, туристе привлаче и бројне манифестације, а "Зворничко љето 2024" једна је од омиљених.

"Програм смо прилагодили тако да буквално за свакога се може наћи понешто, очекујем и ове године преко 100.000 гостију како Зворничана тако и гостију из регије и окружења и толико посјетилаца говори о квалитету те манифестације. Када говоримо о програму биће шест концерата и бројне дневне активности“, каже Бојан Ивановић, градоначелник Зворника.

Богат програм, бројне радионице, дјечји биоскоп, игре без граница, вртићке активности, спортски догађаји, Међународно такмичење у слагању Рубикове коцке, гастро такмичења као и наступи музичких звијезда, доводе у Зворник све генерације.

"Туристи, посјетиоци Зворничани моћи ће да уживају концертима Маје Беровић, Рибље чорбе, Банета Мојићевића, Николине и Саше Капора, др Нелета Карајлића и групе „Осиромашени уранијум“, а посљедњег дана наше госте ће увесељавати на градској плажи Секе Алексић", каже Драгана Милошевић, шеф кабинета градоначелника Зворника.

23. по реду "Зворничко љето“ почиње 2. августа и претходи обиљежавању славе града, Свете Петке Трнове, и за тај дан су предвиђене поред вјерских и бројне друге активности за све Зворничане и госте.Концерти су планирани сваки дан сем 4. августа, када ће у знак дана сјећања на страдале у операцији „Олуја“, бити одржане само дневне радионице, преноси Атв.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана