Званичници Српске упутили телеграме саучешћа поводом смрти Башића

ГС
Званичници Српске упутили телеграме саучешћа поводом смрти Башића

БАЊАЛУКА – Званичници Српске упутили телеграме саучешћа поводом смрти начелника Сектора криминалистичке полиције приједорске Полицијске управе Раденка Башић који је убијен јутрос из ватреног оружја у приједорском насељу Пећани.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић истакао је да трагични одлазак начелника Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Приједор Раденка Башића представља ненадокнадив губитак, јер је био полицајац и човјек за примјер.

Вишковић је у своје и у име Владе Републике Српске породици Башић упутио најдубље изразе саучешћа због трагичног губитка, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

"Трагични одлазак Раденка Башића представља огроман и ненадокнадив губитак за вас – његове најближе, али и за његов Приједор – град који је штитио и чувао, предано обављајући одговорне полицијске задатке", навео је Вишковић.

Премијер Српске је нагласио да је Башић био полицајац и човјек за примјер, посвећен својој породици и послу који је неизмјерно волио", навео је Вишковић.

Смрт Раденка Башића ненадокнадив губитак за Полицију Српске

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици начелника Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Приједор Раденка Башића истичући да је његова смрт ненадокнадив губитак за Полицију Републике Српске.

Цвијановићева је у телеграму саучешћа истакла да је са дубоком жалошћу и запрепаштењем примила вијест о трагичној погибији Башића, саопштено је из Бироа за односе са јавношћу предсједника Републике.

"Његова трагична смрт је ненадокнадив губитак за вас, породицу, пријатеље, Полицијску управу Приједор и Полицију Републике Српске. Осуђујем сваки вид насиља и увјерена сам да ће починиоци овог убиства бити брзо изведени пред лице правде. У име грађана Републике Српске и у своје име, упућујем вам изразе најдубљег саучешћа", навела је Цвијановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана