Зоран Калинић кандидат за предсједника Републике Српске: Формирано девет регионалних одбора Наша прича Република Српска

Г.С.
Зоран Калинић кандидат за предсједника Републике Српске: Формирано девет регионалних одбора Наша прича Република Српска

БАЊАЛУКА - Наша прича Република Српска је политичка странка у Републици Српској која заступа нову идеолошку платформу покрета Наша прича Србија који предводи Гордана Валчић из Београда.

Имајући у виду да период капитализма каквог познајемо, у оквиру либералне идеологије, губи свој интезитет, како у свијету, тако и код нас, за стабилизацију привреде и друштва у цјелини неопходна је потпуно нова идеолошка платформа која ће сачувати духовне основне нашег народа и изнједрити нов приступ економског развоја и јачања свих аспеката у друштву заснованих на принципима самоодржања, правде и права.

На сједници предсједништва странке Наша прича Република Српска једногласно је донешена и потврђена одлука да проф.др Зоран Калинић, на предстојећим изборима, буде кандидат за предсједника Републике Српске.

Проф. др Зоран Калинић, кандидат за предсједника Републике Српске је истакао да су у претходном периоду формирани регионални одбори Наша прича Република Српска.

Професор Калинић је истако да је покрет Наша прича афирмише нови модел друштва на концепту самоодрживе економије једнаких могућности и друштва у коме ће народ на овим просторима живјети слободно, развијати властиту економију и добре односе са сусједима.

Усвојен је и програм предизборних активности и представљен предизборни слоган странке Наша прича Република Српска: „Република Српска треба да буде наша прича, а не туђа!

Професор Калинић је позвао народ да препозна дјеловање и програм предизборне кампање Наша прича Република Српска као потребу да Република Српка буде наша прича, а не туђа.

-Развојни капацитети странке Наша прича Република Српска значе могућност да будемо самостални носиоци јединственог програма који ће пружити народу бољу егзистенцију нагласио је предсједник странке Наша прича Република Српска Бошко Бањац.

Донесена је и одлука о формирању регионалних изборних штабова странке Наша прича Република Српска и именовани повјереници и носиоци листа за изборне јединице у Републици Српској

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана