Зора Видовић новчану награду уручила удружењу за помоћ дјеци са посебним потребама

Срна
Зора Видовић новчану награду уручила удружењу за помоћ дјеци са посебним потребама

ДОБОЈ - Министар финансија Републике Српске Зора Видовић уручила је данас добојском Удружењу за помоћ дјеци са посебним потребама новчани износ од 5.000 КМ, који јој је као добитници највишег признања Плакете града Добоја додијељен поводом Дана града - Видовдана.

Видовићева је након посјете добојском Центру за дјецу и омладину са сметњама у развоју изјавила новинарима да је ријеч о скромном доприносу за кориснике да квалитетније проведу љето.

Она је најавила подршку с циљем да за Центар буде обезбијеђено и једно комби возило за којим је исказана потреба.

"Млада генерација, омладина, дјеца у Републици Српској, то је наша први и основни задатак, и тим генерацијама, којим посвећујемо највише пажње, желимо да живе и да остану у Републици Српској", рекла је Видевићева и захвалила руководству што добојски Центар ради на високом нивоу са квалитетним активностима за дјецу са посебним потребама.

Посјети је присуствовао и градоначелник Добоја Борис Јеринић који је захвалио Видовићој за овај хумани гест, али и за досадашњу подршку овом граду.

Плакета града Видовићевој ће за изузетно залагање и помоћ Добоју бити уручена на свечаној академији која се од 15.00 часова одржава у добојском хотелу "Парк".

На академији ће бити уручене и награде заслужним појединцима и колективима у складу са одлуком одборника усвојеном на сједници локалног парламента 25. маја.

Највише признање Плакета града биће уручено и директору Универзитетског клиничког центра Српске Влади Ђајићу, за изузетан допринос унапређењу и очувању здравственог система.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана