Златници за Иву и Миленка, рођене на Дан Републике

Срна
Foto: Срна

ЗВОРНИК - Мајке које су у уторак, 9. јануара, у Зворнику на свијет донијеле бебе Иву и Миленка добиле су данас златнике којима предсједник Републике Српске Милорад Додик дарује ђецу рођену 9. јануара.

Директор Болнице Иван Поповић и начелник Одјељења гинекологије и акушерества Душица Обућина су, у име предсједника Додика, уручиле златнике које су добиле мајка Маријана Маринковић и њена кћерка Ива, рођена на Дан Републике у 5.17 часова, те Лидија Јовић и њен син Миленко рођен у 13.30 часова.

Поповић и Обућина су истакли да им је велика част што имају прилику да породиљама предају лијепу успомену на рођење беба, а бебама успомену на прве дане и боравак у зворничкој здравственој установи, посебно што долазе од предсједника Републике Српске.

Као што је и у самој посвети уз златник написано, Поповић је пожелио бебама да расту и развијају се заједно са Републиком Српском, те да одрастају безбрижно, у срећи и здрављу.

Поповић је у име Болнице Зворник, породиља и беба захвалио предсједнику Републике Српске за овај већ традиционални чин дођеле златника поводом Дана Републике, а који доприноси да ђеца од рођења осјете радост овог великог дана и да знају да је њихова Република пуна љубави за њих.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик је, поводом обиљежавања Дана Републике, даривао златником бебе рођене у Српској 9. јануара и честитао поносним родитељима који су добили нове чланове породице.

Додик је поручио да је са радошћу примио ове лијепе вијести и изразио наду да ће се у Српској свједочити све већем броју рођене дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана