Зимска ТВ идила уз „m:tel” пакете услуга

ГС
Зимска ТВ идила уз „m:tel” пакете услуга

БАЊАЛУКА - Компанија „m:tel” у најновијој понуди пакета услуга омогућила је корисницима да искористе 50 одсто попуста на цијену мјесечне претплате одабраног пакета прва два мјесеца, те да уживају у најбољим садржајима и најмодернијим функционалностима дигиталне телевизије.

Из ове компаније је саопштено да „m:tel” пакети могу да садрже четири, три или двије услуге.

-То јесте, можете да комбинујете услуге дигиталне телевизије са најмодернијим функционалностима, најбржи оптички интернет, фиксну телефонију за неограничене разговоре, те мобилну телефонију са готово неограниченим бонусима за разговоре, поруке и мобилни нет – нагласили су у компанији „m:tel”.

У оквиру ТВ пакета корисници добијају више од 280 разноврсних ТВ канала, са садржајима прилагођеним свим укусима и генерацијама.

-Осим тога, ТВ садржаје можете да пратите и путем бесплатне апликације TV To Go, а ту су и видеотеке попут HBO-a, Pickbox NOW, Apollona и Superstara - наводи се у саопштењу.

Модерне функционалности корисницима нуде могућност премотавања, паузирања, враћања пропуштеног садржаја и до 72 часа уназад, као и опцију снимања.

-За савршену зимску идилу уз „m:tel” пакете можете да набавите и неки од сјајних уређаја из богате понуде на рате, без камата – истакли су уз овој компанији.

Више информација може се наћи позивом на број 0800 50 000 или у најближем „m:tel” продајном мјесту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана