"Земља трикова" у интерпретацији Игора Вукојевића

blic.net
"Земља трикова" у интерпретацији Игора Вукојевића

Компанија Блицнет наставља са снимањем аудио прича за дјецу.

Овог пута за web сајт pricezadjecu.blic.net снимљена је аудио прича "Земља трикова" коју је написао Лука Лабус, ученик ОШ "Иван Горан Ковачић" из Бањалуке.

Причу је прочитао Игор Вукојевић, један од наших најбољих музичара, аутора и извођача.

Уз велике хитове "Срце не пита", "Јабука", "Бура" и многе друге, Игора сада можете да чујете у интерпретацији приче која је награђена на конкурсу "Приче за дјецу" у организацији компаније Блицнет.

Игор иза себе има неколико успјешних албума. Наступао је на разним домаћим и регионалним фестивалима, добитник је разних награда како од публике тако и из своје струке, а сада са "Земљом трикова" дјеци доноси дивну интерпретацију оригиналне и нове приче.

Позивамо вас да са својом дјецом посјетите дјечији њеб сајт прицезадјецу.блиц.нет и послушате нову причу или прочитате неку или све остале дјечије приче које су дјеца писала за своје другаре.

Изненадићете се колико су дјеца креативна и надарена а увјерени смо да ће ваши малишани уживати у причама као што су: "Пустоловина мрава Жике", "Данди у свијету тишине", "Продавница среће и љубави" и многе друге.

Блицнет ће и даље подржавати и промовисати мале писце тако да можете ускоро очекивати још нових прича. Видимо се на web сајту pricezadjecu.blic.net

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана