Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење

M:tel
Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење

Финалном утакмицом у малом фудбалу завршене су 14. Спортске игре младих БиХ. Након 134 такмичарска дана у 46 општина и градова широм БиХ, финална такмичења одржана су у општини Илиџа у Сарајеву у периоду од 8. до 10. јула.

У тродневним такмичењима уживало је више стотина дјечака и дјевојчица, одигране су одличне утакмице и мечеви, славило се и дружило, а што је најважније, створена су многа нова пријатељства.

Након завршених такмичења, услиједио је најузбудљивији дио сваке сезоне – церемонија додјеле медаља и свечаног затварања сезоне. Медаље најбољим екипама у m:tel купу у одбојци уручио је Стефан Личина, шеф Службе за односе с јавношћу компаније m:tel који је том приликом изразио задовољство што је m:tel и ове године дио најљепше спортске приче. „Као доказани пријатељ спорта, како професионалног, тако и аматерског, компанија m:tel годинама улаже у његов развој и зато сматрамо да подршком Спортским играма младих доприносимо стварању спортског духа и здравих животних навика код најмлађих", поручио је Личина.

Побједници овогодишњих Игара представљаће Босну и Херцеговину на Међународном финалу Игара у Сплиту гдје ће наши мали репрезентативци одмјерити снаге са дјечацима и дјевојчицама из Србије, Хрватске и Словеније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана