Завршена велика наградна игра за кориснике Visa картица НЛБ Банке Бања Лука

Г.С.
Милева Ћосић са кћерком
Foto: Милева Ћосић са кћерком | Милева Ћосић са кћерком

Љето нас увијек инспирише на путовања, а уколико на том путовању имамо прилику доживјети искуство које се памти цијелог живота, онда су таква путовања јединствена и незаборавна. Управо на такво путовање у Париз, у августу ове године, отпутоваће Бањалучанке Милева Ћосић и Бојана Кољанчић које ће имати прилику повести неког од својих ближњих, јер управо то им је то омогућила главна награда „Пут у Париз за двије особе" у оквиру НЛБ Visa наградне игре.

Милева Ћосић, једна од добитница главне награде, енергична пензионерка из Бања Луке, по струци дизајнер ентеријера и даље радно ангажована, нагласила је да је врло срећна што ће на путовање у Париз имати прилику да поведе своју кћерку.

„Корисник сам Visa картице и клијент сам НЛБ Банке Бања Лука преко 15 година и нисам могла вјеровати да сам управо ја била толико срећна да добијем главну награду. На Љетне олимпијске игре у Паризу ћу да путујем са кћерком Драганом и јако се радујемо овом заједничком путовању. Иначе имала сам среће да уживо пратим и зимске Олимпијске игре у Сарајеву 1984. године, тако да ће ово бити још једна незаборавна успомена у мом животу", казала је Милева, захваливши се на изненађењу које су јој приредили Visa и НЛБ Банка Бања Лука.

Друга добитница је Бојана Кољанчић, физиотерапеут из Бања Лука, такође дугогодишња корисница Visa картице и клијентица НЛБ Банке, која ће заједно са супругом Александром да путује на овај јединствени међународни догађај који се сваке четири године одржава у другом дијелу свијета и некој од свјетских предстоница. „Обоје смо преко десет година клијенти банке, али ја сам сада имала мало више среће и добила главну награду, ипак своју срећу дијелим са ким другим него са својим супругом и зато заједно путујемо у Париз на Љетне олимпијске игре", изјавила је Бојана.

A group of people holding signsDescription automatically generated
Бојана Кољанчић са супругом

 

Наградна игра коју је омогућила Visa у сарадњи са НЛБ Банком Бања Лука, трајала је у периоду од 15. априла до 15. јуна 2024. године, а клијенти банке који су току наведеног периода остварили  минимум три трансакције седмично, било којом Visa картицом НЛБ Банке или дигитализованом Visa картицом у оквиру НЛБ Паy-а и који су активно користили своју НЛБ мКлик апликацију, остварили су и шансу да путују у Париз на „Љетне Олимпијске игре 2024", а поред тога подијељено је 40 седмичних награда.  Најсрећније међу клијентима НЛБ Банке Бања Лука биле су двије Бањалучанке Милева и Бојана, док су седмичне награде отпутовале у 18 општина и градова широм Републике Српске.

Захваљујући компанији Visa која је посвеćени партнер Олимпијског међународног комитета од 1986. године, али и вишедеценијски партнер НЛБ Банке Бања Лука, добили смо прилику да наградимо два најсрећнија клијента банке путовањем за двоје на овај догађај за памћење, поручили су из НЛБ Банке Бања Лука, а поводом уручења главних награда уприличен је и пријем за добитнице и њихове пратиоце. Главне награде срећним добитницама уручили су Горан Бабић, предсједник Управе и Љиљана Крсман, члан Управе у НЛБ Банци а.д. Бања Лука.

A group of people standing in front of a signDescription automatically generatedA group of people standing togetherDescription automatically generated

Јован Лекић и добитници

Пријему у парку Младен Стојановић присуствовали су наш прослављени олимпијац Жељко Панић, сада тренер пливачког клуба „Борац" Бања Лука, и млада пливачка нада талентовани спортиста Јован Лекић који ће се под окриљем репрезентације Босне и Херцеговине такмичити на Љетним олимпијским играма у Паризу, које се ове године одржавају у периоду од 26. јула до 11. августа 2024.

Више детаља о резултатима Visa наградне игре погледајте на ЛИНКУ, а за сва питања клијената је доступан НЛБ Контакт центар 0800 50 510.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана