Запослени у Mozzartу од сада бесплатно и у приватне клинике

Mozzart
Запослени у Mozzartу од сада бесплатно и у приватне клинике

Као регионални лидер у приређивању игара на срећу и друштвено одговорна компанија, у Mozzartу константно улажу у развој пословања, али истовремено и у унапређење услова рада запослених.

Због њихове добробити, Mozzart је увео додатно здравствено осигурање за све своје раднике, њих више од 420 у Републици Српској и Брчко Дистрикту. Потписивањем уговора са Униља осигурањем, још једном су доказали да здравље свих радника вреднују на исти начин- без обзира на то раде ли као оператери на уплатном мјесту, програмери, менаџери или руководиоци сектора.

-С циљем додатног проширења обима права, препознајући потребе наших радника, увели смо приватно здравствено осигурање као нови бенефит за запослене. Захваљујући томе, преко 420 наших колега ће од сада имати полису приватног здравственог осигурања на основу које ће моћи да користе квалитетне здравствене услуге у бројним реномираним приватним клиникама. Исто право имаће и све наше будуће колеге - изјавила је Биљана Јањуз, руководилац Сектора људских ресурса компаније Mozzart.

 

 

Увођењем овог бенефита за све запослене, компанија Mozzart још једном доказује на дјелу бригу о радницима и њиховим потребама уз настојање да и у овом домену буде оно што и јесте – лидер.

Без обзира на то на којој су позицији, једнако вреднујемо здравље сваког нашег радника. Добробит запослених стављамо на прво мјесто, па смо за партнера изабрали Униља осигурање јер кад бирамо пријатеље, бирамо оне који дијеле наше вриједности. Увођењем ове новине, жељели смо да осигурамо да се сваки члан Mozzart тима осјећа сигурно и цијењено, те да их мотивишемо да наставе са добрим пословним резултатима- додаје Јањуз.

Осим додатног здравственог осигурања, компанија Mozzart својим запосленима нуди прегршт бенефита. Почевши од тога да радна недеља траје 38 часова, ту су и додатни дани годишњег одмора сходно дефинисаним критеријумима, плаћена рекреација, наградна такмичења, поклони за дјецу запослених, тим билдинзи, те бројни други бенефитиСве то раде јер вјерују да је задовољан и срећан радник- добар радник, а тиме и дио успјешног Mozzart тима.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 17 беба
Рођено 17 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана