Запослени у Addiko банци Бањалука донирали пакетиће за најмлађе кориснике јавне кухиње „Мозаик пријатељства"

Г.С.
Запослени у Addiko банци Бањалука донирали пакетиће за најмлађе кориснике јавне кухиње „Мозаик пријатељства"

Сваку годину запослени у Addiko банци Бањалука обиљеже хуманошћу, а за крај ове године, хуманитарну активност посветили су дјеци из социјално угрожених породица. Том приликом Addiko тим донирао је Удружењу „Мозаик пријатељства" из Бањалуке Addiko пакетиће, уз жеље здравља и среће за дјецу у надолазећој, 2022. години.

„Вријеме празника за запослене у Addiko банци Бањалука, прије свега је вријеме хуманости. Сваког децембра се организујемо и годину испраћамо добрим дјелима. Ове празнике нашом акцијом „Addiko пакетићи здравља и среће" обиљежавамо и донацијом Addiko пакетића којима уједно желимо срећу и здравље малишанима социјално угрожених породица. Својим примјером желимо да потакнемо и друге да се удруже и да добрим дјелима испрате ову годину.", изјавила је Дијана Латиновић, менаџер корпоративних комуникација у Addiko Банк а.д. Бања Лука.

Удружење „Мозаик пријатељства" које дневно социјално-угроженим породицама подијели стотине оброка, поводом Никољданске празничне трпезе коју организују у недјељу, 19. децембра, подијелиће све дониране пакетиће дјеци из социјално угрожених породица 

„Захваљујемо се запосленима у Addiko банци Бања Лука који су нас посјетили и донирали новогодишње пакетиће. Ова донација нам много значи, јер је највећа празнична радост усрећити дјецу коју свакодневно виђамо на терену и вјерујте да је њихова срећа и захвалност огромна за сваки вид помоћи или пажње коју добију. Молим све добре људе да се укључе на било који начин да омогућимо достојне празнике свим нашим корисницима којих је, нажалост, сваким даном све више.", истакао је Мирослав Субашич, предсједник Удружења „Мозаик пријатељства".

Уколико и ви желите да помогнете Мозаику пријатељства позовите +387 51 268 608, пишите на [email protected]. Испратите годину и обиљежите празнике хуманошћу, јер добро се увијек добрим враћа. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана