Запослени и клијенти UniCredit банке Бањалука донирали опрему за школу Дневном центру Удружења „Нова генерација"

Г.С.
Запослени и клијенти UniCredit банке Бањалука донирали опрему за школу Дневном центру Удружења „Нова генерација"

UniCredit банка Бања Лука, активизмом запослених и уз подршку клијената Банке, донирала је опрему и школски прибор корисницима Дневног центра за дјецу у ризику Удружења „Нова генерација".

"Дневни центар представља сигурно уточиште за дјецу, која у њему проводе вријеме прије и послије школе. Центар корисницима пружа и стручне едукације, радионице и помоћ при учењу, као и психолошку помоћ, која је овој дјеци од великог значаја. Веома смо захвални на овој значајној и великој донацији UniCredit банке Бања Лука, њених запослених и компаније Пулсе Десигн, који су омогућили да 70 школараца буде опремљено свим потребним прибором за почетак школске године, али исто тако да им прибор који им понестане допуне у току школске године.", изјавила је Вања Совиљ, психологиња и координаторица Дневног центра Удружења "Нова генерација".

Поводом донације школске опреме за Дневни центар за дјецу у ризику Удружења „Нова генерација", чланица Управе UniCredit банке Бања Лука Диана Беванда је изјавила: "Драго ми је да смо, у сурадњи са клијентима Банке, а на иницијативу и уз несебичну донацију наших запосленика, успјели обезбиједити неопходну школску опрему за дјецу кориснике Дневног центра. Надамо се да ћемо их тиме додатно мотивисати на залагање и одговорност према школским обавезама."

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 14 беба
Рођено 14 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана