Занимљива путовања и сјајни рецепти – Лазар Петровић открива најљепше тачке Републике Српске

АТВ
Занимљива путовања и сјајни рецепти – Лазар Петровић открива најљепше тачке Републике Српске

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер нове кулинарско-путописне емисије АТВ-а, доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

Лазар Петровић, глумац и гастроном, родом из Ваљева, због студија глуме на бањалучкој Академији умјетности, имао је прилике да види и доживи неке од најљепших туристичких мјеста у Српској, а како је одувијек имао велики апетит за путовањима и авантуром, одлучио је да споји све оно чиме се бави, како професионално, а тако и из хобија.

У овом серијалу, путоваће по Републици Српској и открити све оне њене скривене љепоте, а понудиће и сјајне рецепте домаће трпезе, којима је тешко одолети.

Прва његова станица биће, лијепа Крупа на Врбасу, недавно уврштена на листу најљепших села на свијету. Управо ће Лазар употпуности потврдити ово значајно признање - видјећете све оне чари ове љепотице на слаповима, а уз помоћ локалаца припремаће ненадмашну трпезу овог краја –  од уштипака до пастрмке, а све уз чувени домаћи кајмак. Такође, посјетиће и манастир Крупа, цркву посвећену Светом Илији, те вам открити у чему све локално становништво ужива и чиме се бави у слободно вријеме.

Уживање у путовању биће неупитно, јер ће Лазарова глумачка разиграност и непосредност, на најљепши могући начин спојити његову љубав ка откривању нових мјеста, путовању и кувању.

АТВ-овци кажу, не мијењајте канал, него зачините своју недјељу од 18 часова и 20 минута, путовањем у Крупу на Врбасу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана