Замијените вашу 3G картицу за брже искуство

M:tel
Замијените вашу 3G картицу за брже искуство

Уколико још увијек нисте замијенили своју стару 3G SIM картицу вријеме је да то учините одласком у вама најближе m:tel продајно мјесто

У данашњем дигиталном добу, брз и поуздан приступ интернету постао је неизоставан дио наше свакодневне интеракције, посла и забаве. Зато уколико још увијек нисте замијенили ваше старе 3G SIM картице за нове, 4G картице које ће унаприједити ваше искуство мобилног сурфовања, учините то што прије.

Шта вам доноси 4G картица?

Брзина као приоритет и боље корисничко искуство: Док 3G мрежа можда даје основну повезаност, 4G мрежа пружа неупоредиву брзину и искуство коришћења мобилног интернета. Замислите учитавање страница, гледање видеа или слање порука без икаквог чекања. То је оно што вам доноси 4G.

Путовање у иностранство: Уколико планирате пут у иностранство, треба да знате да све више телеком оператера у западној Европи и свијету укида 3G мобилне мреже и подршку за 3G мрежни стандард за пренос података. То, практично, значи да је у тим земљама коришћење мобилног интернета могуће само у 4G мрежи. Ускоро ће се то десити и у нашим матичним мрежама.

Поузданост у покрету: Да ли сте икада доживјели прекиде сигнала док сте били у покрету? Са 4G мрежом, то је ствар прошлости. Без обзира да ли сте на путу до посла или истражујете нова мјеста, 4G вам пружа непрекидан приступ интернету.

Свијет се константно мијења, а технологија не заостаје. 3G мреже се полако гасе широм свијета. Замјеном ваше картице, осигуравате себи улазницу у свијет нових технолошких могућности.

За све информације о замјени картице и корацима које треба да подузмете, позовите 0800 50 000. Будите дио будућности мобилног интернета - будите корак испред!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана