Забрањен саобраћај за теретна возила на овим дионицама

Срна
Забрањен саобраћај за теретна возила на овим дионицама

БАЊАЛУКА - У Републици Српској данас ће бити забрањен саобраћај теретним возилима на више путних праваца ради предузимања безбједносних мјера поводом одржавања сједнице Савјета за спровођење споразума о специјалним паралелним односима, те обиљежавања Дана сјећања на страдале и прогнане Србе у Погрому “Олуја”.

Саобраћај за теретна моторна возила масе веће од 7,5 тона забрањен је од 14.00 до 19.00 и од 21.00 до 24.00 часа од Приједора до Новог Града.

Забрана ће бити од 21.00 час до поноћи на дионицама од Чатрње до граничног прелаза Градишка, од 14.00 до поноћи од Козарске Дубице до Оштре Луке, од 12.00 до поноћи од Ламовите до Старог Мајдана, од 20.00 до поноћи од Јоховца до Шамца, па до Бијељине и граничног прелаза Рача, а од 21.00 до поноћи од Бањалуке до Добоја.

Министар унутрашњих послова Републике Српске је ради безбједног одржавања наведених догађаја донио наредбу и о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају на подручју у надлежности полицијских управа Бијељина, Добој, Градишка, Бањалука и Приједор данас од 00.00 до 24.00 часа.

Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице за наведени период неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана